Kamis, 05 Juli 2018

FRELDO





444.jpg



Freldo - крупнейшая в мире экономика на основе сочетания малого и среднего бизнеса в Соединенных Штатах. Согласно статистике, доля малого бизнеса в валовом внутреннем продукте США составляет 62%. Как правило, это небольшие компании, которые обслуживают общественность. Они варьируются от нескольких человек до нескольких десятков. Кроме того, многие люди, вдохновленные успехом своих боссов, планируют построить свой собственный малый бизнес в будущем. По его собственным данным, около 20% сотрудников компании являются самозанятыми. Такая положительная деловая среда, многие новые малые предприятия и предприниматели, которые ищут клиентов каждый год на американском рынке, вносят свой вклад. Очень похожая ситуация произошла в Канаде. Статистика показывает, что около 3 миллионов малых предприятий обеспечивают половину экономических возможностей всего частного сектора страны. Кроме того,

Основная информация:
  • Имя Freldo
  • Символ спецификатора FRECN
  • Распределение монеты 800 000 000
  • Цена 1 ETH 5 000 FRECN
  • Etereum ERC-20

Freldo решает проблемы современного рынка услуг на разных этапах:

быстрый и простой поиск определенных параметров.
Неправильная оценка.
Закажите товары и услуги непосредственно с учетной записи Freldo.
Безопасные транзакции и прозрачность посредством блочных и интеллектуальных контрактов.
Freldo ağı, insanların günlük sorunlarına pratik çözümler sunmak ve küçük ve orta ölçekli işletmelerin gelişimini desteklemek için tasarlanmıştır. Şirketin hedefi, büyük ağların ve işletmelerin araçlarını küçük işletmelere sunmak için blockchain teknolojisini iş müşteri ilişkisine sokarak hizmet pazarında devrim yapmaktır. Freldo ağı, küçük ve orta ölçekli işletmelerin gelişimini destekler ve müşterilerin kaliteli bir uzmanı en iyi fiyatla hızlı ve kolay bir şekilde bulabileceği ve profesyonelleri başarıyla geliştirebilecekleri ve akıllı sözleşmelerle ağın tüm üyelerine işlem yapabileceği bir platform yarattı. .

Ortak pazar problemleri

Tipik bir fenomen, küçük işletmeler için kaynakların optimal olarak kullanılmasıydı. Projenin geliştirilmesine odaklanmak gerektiğinde, girişimciler bir online mağaza veya çevrimdışı mağaza çalıştırmak için zaman ve para yatırmaya, başka bir reklam kampanyası yapmaya vb. Zorlanırlar. D. Freldo, Pazar, küçük bir işletme genellikle gereksiz para harcamalıdır. Ancak bu tür yatırımlardan sonra bile, sadece iş ya da bilgi yönetimi çalışmalarını desteklemek için aylık olarak önemli miktarlarda harcanmaktadır. Ayrıca, küçük işletmeler genellikle bürokratik sorunlarla karşı karşıyadır. Ödeme yaparken gereksiz masraflar. Küçük işletmelerin etkinliğini ve pazardaki rekabet gücünü azaltan diğer riskler ve maliyetler vardır.

Müşteri sorunları

Piyasada gelişen durum, müşteriler için küçük işletmelere odaklanan müşteri hizmetleri de dahil olmak üzere bir takım ciddi sorunlara neden olmaktadır:

Potansiyel bir müşteri, internetteki büyük şirketlerin tekliflerini kolayca bulur. Bununla birlikte, küçük işletmelerin sunduğu benzersiz ürünleri bulmak zordur. Çoğu durumda, bu segmentin hizmetleri hiç çevrimiçi mağazalarda temsil edilmemektedir.

Yeterli sunum materyali yok. Çoğu zaman, küçük işletme hizmetleri, potansiyel bir müşterinin, ürünün kalitesi ve özü hakkında nesnel bilgi sağlayamayacağı kadar kötü sunulur. Sonuç olarak, alıcı büyük şirket tekliflerinde arama yapmayı reddeder.
Sunulan hizmetlerde müşteri geri bildiriminin güvenilirliğini kontrol etmek imkansızdır. Sık yayınlanan internet kaynaklarından sadece tedarikçiye fayda sağlayan incelemeler vardır. Çoğu zaman şirketin kendisi tarafından organize edilir ve müşteriyi yoldan çıkarırlar.

Birçok web sitesi peşin ödeme gerektirir, ancak herhangi bir garanti vermez. Freldo ayrıca, çok küçük bir miktar bile olsa, finansal kayıplardan korkan müşterileri cesaretlendiriyor. Ayrıca, küresel ağ, sahtecilik ve ön ödeme kabul eden bir günlük siteler hakkında uyarılar ve öykülerle doludur.
ama onlar için herhangi bir mal veya hizmet sağlamazlar.

Komuta.

Evgeny Olkhovsky - Freldo'nun kurucusu ve CEO'su
Zelik Levit - Teknik Direktör
Pavel Brahman - Kıdemli Teknik Danışman
Геннадий Шлейер - это архитектура данных компании
Евгений Меркулов - тренер
Алекс Манзюков - старший советник

Дополнительная информация:

Веб-сайт: https://freldo.com
Технический отчет: http://ico.freldo.com/wp-content/uploads/2018/ 06 / WP-Freldo.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/FeldoGroup
Twitter: https://twitter.com/Feldo_official
Telegraph: https://t.me/FreldoChat
ANN: https: // bitcointalk. орг / index.php? тема = 4577663,0

Ссылка: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1929500

Tidak ada komentar:

Posting Komentar